close
Nieuwsbrief

About Marc

Achievable product design

Marc Th. van der Voorn (born in 1974) graduated from Minerva Art Academy, Groningen (NL) in 2001, with a major in interior design. that same year, he founded AAN-UIT Lighting Design. This was the start of his career as an independent designer.

Nowadays he works for brands like Odesi, neXtime, DeKnudt Mirrors and Spoinq, aiming for achievable product design.

Marc Th. van der Voorn is een geboren creatief. Na het afronden van de Kunstacademie brak hij door als productdesigner met zijn lamp de “Moon Light”. Zijn label AAN-UIT is de speeltuin waar elke ontwerper van droomt. Bij AAN-UIT is hij hoofdverantwoordelijk voor het hele proces: product ontwerp, productie, art direction en de verkoop. Naast ontwerpen voor de collectie zijn custom-made ontwerpen zijn specialiteit. 

Daarnaast werkt Marc nauw samen met nationale en internationale interieurmerken. Het opzoeken van grenzen speelt hierbij een belangrijke rol. Het is juist deze mix van samenwerken en experimenteren die aansprekende en onderscheidende producten oplevert. Hij adviseert en ontwerpt onder andere voor de merken Odesi, Spoinq en het Belgische DeKudt Mirrors. Marc voelt goed aan waar de trends in de markt liggen en koppelt deze aan de wensen en het DNA van de diverse merken. Zijn rode draad is creëren en inspireren.

* LinkedIn / Facebook / Twitter